dinsdag 24 januari 2012

Mijn bestelling bij H&M

Al een tijdje geleden heb ik een bestelling bij H&M gedaan. Omdat ik alles het liefst in één levering wil, komt het pas tussen 13 en 17 februari aan. Het is niet veel, maar toch wil ik jullie even laten zien wat ik besteld heb. Edit: H&M heeft mijn keuze aangepast, de broek komt nu volgende week aan, de rest tussen 20 en 24 februari. 


Al een tijdje wil ik een knalrode broek. Dus toen ik deze in de Catalogus van H&M zag, moest ik hem wel hebben. Het lijkt alsof hij een beetje glimt, maar of hij dat ook echt doet, weet ik niet. Hoe dan ook, I love it! 
Hij kost €9,95.
Ook zag ik dit rokje met een rits aan de voorkant. Ik vond hem ontzettend leuk, en aangezien ik in mijn hele kast maar één rokje heb liggen (ja, ik ben serieus), vond ik dat ik dit rokje ook best in mijn Shoppingbag mocht doen. Hij is wel kort, maar of hij té kort is zie ik wel als ik hem binnen heb ;P.
Hij kost ook €9,95.
Als laatst spotte ik ook nog dit leuke t-shirtje. Het is wit met donkerblauwe strepen, en staat volgens mij heel leuk bij de rode broek. Het is een heel simpel shirtje, maar toch heel leuk.
Deze kost maar €4,95.
Over alle artikelen kreeg ik ook nog eens 10% korting (dankzij de kortingscode 9602 die t/m 29 januari geldig is), dus toen betaalde ik voor de broek en het rokje beide €8,95 en voor de top €4,45.

Uiteindelijk betaal ik dus €27,25 inclusief de verzendkosten à €4,90. 

Bestellen jullie wel eens wat bij H&M? Zo ja, waaruit bestond je laatste bestelling?

Liefs

6 opmerkingen:

 1. Ik zou zelf alles ook kopen :O
  Ik vind het super leuk! Draag je ook altijd tuniekjes/shirtjes in dat rokje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Nee, ik heb hem nog niet, maar in mijn andere inderdaad wel eens. Maar ook wel eens gewoon een shirtje eroverheen, en dan een jasje of vestje erover. Is maar net hoe ik me voel. :P

   Verwijderen
 2. Wat een leuke bestelling! Ik koop zelf altijd heel veel online via H&M. Het is alleen iets minder goed voor mijn portemonnee! haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad, haha! Maar beter bij H&M dan bij Chanel oid :P

   Verwijderen

 

You Get A Lifetime Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos