Over mijn blog

Welkom op mijn blog, You Get A Lifetime!
Vroeger heette deze blog Just A Girl That Loves Beauty. Maar omdat ik die naam niet meer echt toepasselijk vond, koos ik voor deze naam. (Klik hier voor meer uitleg) Deze blog gaat voornamelijk over beauty, en mijn leven. Er zullen DIY's voorbij komen, reviews, recepten, over een tijdje filmpjes, shoplogs, vanalles dus. Als jullie een tip hebben voor een artikel, zet hem dan bij de comments of mail de tip ;). 

Onzeker
Toen ik begon met mijn blog was ik heel onzeker. Deed ik het wel goed? Was bloggen wel iets voor mij? Zou ik het wel vol kunnen houden om minstens 1x per week te posten? Die vragen kwamen telkens weer naar boven. Maar tot nu toe lukt het aardig, en ben ik best tevreden over het resultaat. Ik lees wel eens een artikel terug, en dan denk ik van: Wauw, dat was best nog wel slecht. Maar ik heb er mee leren leven. Als het heel slecht zou zijn, dan zou er toch ook wel kritiek op komen? Tot nu toe heb ik geen kritiek gekregen, dus het zal wel oké zijn, denk ik dan maar.

Beauty & ik
Ik ben niet echt een make-up mens. Meestal is mijn huid redelijk rustig, of zit er een gigantische pukkel, die als je hem bedekt, alleen maar erger wordt. Dus, ik ga vaak genoeg zonder make-up de deur uit. Ook als ik geen zin of tijd heb, loop ik rond zonder make-up. Ik word er niet onzeker van. Maar soms heb ik gewoon zin om me op te maken, en ook als ik een keer niks te doen heb grijp ik naar mijn stash.

Eerlijk
Ik schrijf altijd open en eerlijk over producten. Dus als ze heel slecht zijn, horen jullie dat van mij, maar als ze heel erg goed zijn ook. Kortom: Alles wat op mijn blog staat, wat ik heb geschreven, is eerlijk.

Camera
Ik maak foto's (en binnenkort ook filmpjes) met mijn digitale fotocamera. Het is een Fujifilm Finepix J10, van een paar jaar oud. Binnenkort zal ik een nieuwe kopen, en kan ik weer foto's maken.
Het bewerken van foto's doe ik met Paint, Gimp, Picasa en Picnik. Filmpjes bewerk ik in Windows Movie Maker. 

Als je nog vragen hebt kun je me gerust een mailtje sturen. Kijk dan eerst even op de 'Contact' pagina.
 

You Get A Lifetime Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos