maandag 29 oktober 2012

Make-up look: Halloween

Eerder vandaag zagen jullie al een Halloween make-up look van Emma voorbij komen. En nu is het mijn beurt!
Over een paar dagen is het Halloween. Een feest dat in Amerika heel populair is, maar waar in Nederland niet zoveel aan gedaan wordt. Toch lijkt het me heel erg leuk om een keer mezelf eng te kleden en op te maken, en dan langs de deuren te gaan om trick or treat te roepen! Gewoon, om te zien hoe ze dat hier vinden. 
Wisten jullie trouwens dat het feest eigenlijk komt van All Hallows Eve, oftewel: Allerheiligenavond? Het is namelijk één dag voor Allerheiligen. En dat kennen wij Nederlanders dan wel weer. Dus wel de 'serieuze' dingen, maar niet de leuke dingen. Ik vind dat we gewoon met z'n allen Halloween in moeten voeren. 

Bron
De look is gebaseerd op Helena uit de My Chemical Romance clip 'Helena'. Onderaan deze post staat de videoclip van het liedje. 

Ik heb de volgende dingen gebruikt:
- Zwart oogpotlood (Catrice)
- Zwarte oogschaduw (Catrice, van de feMALE collectie)
- Rode oogschaduw (MNY)
- Mascara (NYC)
- Concealer of een goede nude lipstick (Catrice)
Ik ben begonnen met het oogpotlood. Dat heb ik over mijn hele bewegend ooglid aangebracht, om een mooie basis te maken. Daarna ben ik daar overheen gegaan met een zwarte oogschaduw, tot ongeveer in de crease. Toen heb ik de rode oogschaduw gepakt, en heb ik die daarboven aangebracht, zodat je hem, als je je oog open hebt, nog steeds een beetje ziet.
Toen heb ik het oogpotlood weer gepakt, en daarmee heb ik een lijntje onder mijn oog en op de waterlijn gezet. 
Toen ben ik verder gegaan met de rode oogschaduw, en die heb ik vlak onder het oogpotlood aangebracht, heel subtiel. Nog een beetje mascara om het af te maken, en klaar is de look!
 
 
Om het nog een beetje af te maken, heb ik ook de lippen gekleurd. Ik heb geen goede nude lipstick, dus dit heb ik met concealer gedaan. Als je het echt écht wilt laten lijken, kun je je gezicht ook nog wit schminken. Het is tenslotte de look van iemand die dood is! 

Hieronder kun je de videoclip nog even bekijken:

Liefs,
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 

You Get A Lifetime Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos