dinsdag 6 maart 2012

Shoplog 1-3-2012

Hoihoi!
Een beetje laat, maar hij is er wel: de shoplog van 1 maart! Samen met Femke ging ik naar Leeuwarden, en we hebben weer geld uitgegeven hoor! We zijn naar de Kruidvat, H&M en The Body Shop geweest, en ik laat hieronder mijn aankopen even zien. We zijn ook nog naar de C&A, Hema en V&D geweest, maar daar heb ik niets bijzonders gekocht.

Als eerst zijn we naar de Kruidvat gegaan. Ik zocht al een tijdje een nieuwe mascara, en zat er over te denken om één van Maybelline te kopen. Toen ze bij de Kruidvat ook nog eens alle Maybelline mascara's voor 10 euro hadden, besloot ik de One by One Volume Express Mascara te kopen. Als het goed is komt vanavond of morgen hier nog een review over. Normaal kost deze mascara €14,99 , nu betaalde ik €10,-. Ook kocht ik een topcoat van Essence. En Gliss kur hair repair van Schwartzkopf.
Daarna gingen we naar de H&M. Ik moest dringend een nieuwe spijkerbroek hebben, en die heb ik dan ook gekocht. (Hij staat niet op de foto, een spijkerbroek is een spijkerbroek toch?) Ook zag ik een hele leuke ketting, voor maar €4,95! Ik besloot om ook die te kopen, en ik kwam op een totaal van €14,90 uit.
Als laatste ben ik nog even bij The Body Shop geweest. Ik heb zo nu en dan last van puistjes, en mijn huid glimt best snel. Dus toen ik deze absorberende vloeiblaadjes met Tea Tree zag, nam ik ze meteen mee. 
Het kostte €4, en ik kreeg weer een testertje mee, weer een Facial Wash met Tea Tree. 

Dat waren mijn aankoopjes! Van de Tea Tree doekjes en de mascara komen nog reviews. Deze week komen er nog meerdere artikelen op mijn blog, omdat ik een tijdje niet geblogd heb.

Liefs

2 opmerkingen:

 

You Get A Lifetime Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos