zondag 26 februari 2012

EOTD: Like Avril Lavigne

Zoals bij mijn 'Over mij' pagina al staat, ben ik dol op Avril Lavigne. Haar muziek is heel erg leuk, maar... Haar make-up ook! In bijna elke clip heeft ze dikke, zwarte eyeliner om haar oog heen. Ikzelf vind dat prachtig, al zou ik het niet zo snel naar school dragen. (Alhoewel... Ik heb met mijn vriendinnen afgesproken om een keer gothic naar school te gaan, misschien is dit dan wat ;P) Ik heb de ogen na proberen te maken, en hieronder zie je het resultaat.
 De zwarte eyeliner is niet helemaal diepzwart, maar dat ligt een beetje aan het oogpotlood. Die van Essence is niet heel erg zwart, die van Catrice is beter. Die moet ik dan ook maar eens gaan halen.
De full face foto is niet heel erg mooi, maar geeft het wel het beste weer. Het was echt veel mooier geweest als het diepzwart was... Voor de rest van mijn gezicht heb ik alleen wat poeder en concealer gebruikt, en een wenkbrauwpotloodje.

Ik hoop dat jullie de ooglook mooi vinden! Hij is echt heel simpel te maken, gewoon even een dikke lijn met oogpotlood helemaal rond je oog, een beetje oogpotlood op je waterlijn, vervagen, en weer opnieuw.

Liefs

2 opmerkingen:

 

You Get A Lifetime Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos